BOBBI BROWN BB CREAM SPF 35

BOBBI BROWN BB CREAM SPF 35

**Update: Ik ben toch weer terug bij mijn grote liefde Chanel! De BB cream van Bobbi Brown had ook een foundation kunnen zijn. Er ligt duidelijk iets op mijn huid en daar ben ik eenmaal geen fan van. Als je van dekking houdt is de deze BB cream een goede keuze maar ik houd het maar bij Chanel! Never change a winning team..

Ik heb nooit foundation gebruikt, in plaats van foundation gebruikte ik altijd poeder. Hoe ouder ik werd hoe vervelender ik het poederen vond. Ik vind poeder net iets te mat, waardoor de ‘healthy glow’ op je gezicht niet tot zijn recht komt (er is niks mis met een beetje glans). Toen Chanel de Les beiges lijn uitbracht sprong ik een ‘gat’ in de lucht. Eindelijk een poeder met een natural finish die ook verkrijgbaar is in donkere tinten. Enkele maanden later bracht Chanel ook een healty glow creme op de markt, vanaf dat moment ben ik overgestapt op de crème gaan en daar ben ik zeer over te spreken! De Les beiges poeder gebruik ik nu alleen maar om mijn T-zone iets te matteren.

Les beiges is nog steeds een grote favoriet maar ik vond dat het weer eens tijd werd voor wat nieuws. Ik heb veel goede verhalen gehoord over de Bobbi Brown BB cream dus besloot ik deze aan te schaffen. Deze BB cream is wat dikker dan de gemiddelde BB cream en de kleuren vallen iets donkerder uit, eenmaal op de huid kleurt het wel mooi bij. Ik vind hem soms iets te donker, daarom meng ik de kleur ‘dark’ met de kleur ‘medium to dark’ als je dit trucje nadoet moet je wel goed letten op de verhoudingen. Het is heel fijn dat er een SPF 35 in verwerkt is, maar ik adviseer je toch om altijd een aparte SPF te gebruiken zodat je optimale bescherming geniet. Ik denk niet dat de creme voedend genoeg is om solo te gebruiken daarom gebruik het altijd in combinatie met een dagcreme of gezichtsolie.

Pros:

-SPF 35

-Goede dekking (sheer/medium)

-Redelijk mat

-Hygiënisch verpakt (tube)

Cons:

-Valt iets donkerder uit

-Stugger/dikker dan de gemiddelde BB cream

-Moet gefixeerd worden met poeder, om het glimmen tegen te gaan(ik heb een gecombineerde huidtype

 

Prijs € 38 voor  40ml

Cijfer: 6

Verkrijgbaar in 8 kleuren (ook voor de donkere huid)

 

 

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *