CLARINS INSTANT LIGHT LIP COMFORT OIL

CLARINS INSTANT LIGHT LIP COMFORT OIL

Clarins lip Comfort Oil-

Eindelijk binnen! De Eclat Minute Huile Confort Levres van Clarins Een lippen olie die verzorgt en een mooie glans geeft. Wat zegt Clarins zelf hierover?

“Eclat Minute Huile Confort Levres is een verzorgende make-up die de lippen hult in een uniek zijdezacht gevoel”

Deze gloss/lippenolie is nu al een favoriet! Het maakt mijn lippen echt zacht en glanzend, het plakt niet en het blijft echt uren zitten!! Er zit een klein beetje parfum in de formule maar daar merk je bijna niks van. Ik gebruik in de winter altijd een lippenbalsem omdat ik vaak geen goede ervaringen heb met gloss. Een gloss is altijd heel fijn in de zomer maar in de winter worden mijn lippen er alleen maar droger van. Jammer dat deze olie voor de lippen nu pas te koop is want het is een must buy voor in de winter.

Als je van nudes houdt en liever geen gloss of lippenstift op je lippen hebt kun je echt volop gaan genieten deze zomer want het wordt een walhalla van nudes. Veel shine en veel neutrals, i love it! De gloss gaat steeds vaker de kant op van de lippenbalsem.

De Eclat Minute Huile Confort Levres bevat hazelnoot-, Mirabelle pruimen- en biologische jojoba-oliën. Deze oliën zijn rijk aan vetzuren en beschermen de lippen tegen uitdroging.

Tips: scrub je lippen met een oude tandenborstel of een lipscrub om velletjes te verwijderen. Gebruik daarna deze voedende lipolie voor verzorgde lippen.

Gebruik: alleen of als aanvulling op de lippenstift voor extra glans.

Prijs €21 voor 7ml

www.clarins.com

 

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *