DIORSKIN STAR CONCEALER

DIORSKIN STAR CONCEALER

Ik heb de perfecte concealer nog niet gevonden maar de DIORSKIN STAR Concealer komt aardig in de buurt van perfect. Ik heb jammer genoeg last van donkere kringen onder mijn ogen. De donkere kleur onder de ogen kan genetisch bepaald zijn maar kan ook onstaan door een tekort aan vocht onder het oog. Gelukkig bestaat er zoiets als concealer want wat moeten we toch zonder concealer? Ik kan zeker niet zonder!

 

De concealer die ik vandaag ga reviewen is de DIORSKIN STAR Concealer. Deze concealer is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren (kleur nummer 5 is niet verkrijgbaar in Nederland)

Dior Diorskin Star Concealer

Dior Diorskin Star Concealer

Dekking: De DIORSTAR concealer is semi transparant, ik vind niet dat het volledig dekt. Als je hele donkere kringen onder je ogen hebt of hele donkere pigmentvlekken zou ik deze concealer niet aanraden, je zult dan heel veel laagjes moeten aanbrengen om het beoogde effect te verkrijgen en dat lijkt mij niet de bedoeling, er zit maar 6 ml aan concealer in het flesje en dat vliegt er op deze manier zo doorheen! Ik ben wel tevreden met de dekking maar vaak combineer ik deze concealer toch nog met een andere concealer (iets donkerder) voor een mooier resultaat.

Finish:
De concealer droogt mooi mat op een is nauwelijks zichtbaar. De kleur is ook mooi, bevat lichtreflecterende ingredienten en het geeft absoluut geen ‘cakey’ effect. Ik weet dat heel veel dames hun concealer afpoederen om te voorkomen dat het tussen de lijntjes gaat zitten of wegkruipt (zonder meer een goede tip) maar ik ben er geen voorstander van. Ik kan een beetje glow wel waarderen en ik heb daarom ook liever een concealer met een matte finish zodat ik niet met poeder hoef te werken. Ik beweer niet dat ik het nooit doe maar voor overdag gebruik ik liever zo min mogelijk make-up.

Prijs € 33,95 voor 6 ml

 

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *