ELLIS FAAS “GLOW UP”

ELLIS FAAS “GLOW UP”

Mijn nieuwste aankoop is de GLOW UP van Ellis Faas in de kleur nummer S503. De GLOW UP is een poeder  highlighter zonder grove shimmer. Ik heb een voorkeur voor poeder highlighter omdat mijn huid wel eens vettig wordt. Poeder highlighter blijft iets beter op de huid liggen dan de vloeibare of de crème versie. De subtiele highlighter van Ellis Faas is te koop in drie kleuren, de S501, S502 en S503.Ik ben vaak highlighters gewend die net iets te veel glimmen, echt geen succes als je zelf ook glimt. Zo’n highlighter kan net iets te heftig zijn voor overdag. Highlighter breng je aan op je neusbrug, jukbeenderen, mondhoeken, binnenste ooghoeken, cupid’s bow en tussen de wenkbrauwen (wel vervagen richting het voorhoofd).De GLOW UP van Ellis Faas vliegt de winkels uit dus wees er snel bij! Het is de perfecte highligter voor een flawless overdag look.

Prijs: € 22 (product) & € 10 voor de powder case beiden te koop bij Skins Cosmetics.

 

2 Comments

  1. Dit vind ik leuk om te lezen, heb zelf ook een neiging tot een vette huid. Dior verkocht vroeger ook een dergelijke shimmer, die je makkelijk ook ovrdag kon aanbrengen.
    Ik ga op onderzoek naar deze poeder, bedankt voor de tip!

    Reply
    • Geen dank Maryem. Jammer van Dior! Deze highlighter is inderdaad heel subtiel en je kunt kiezen uit 3 kleuren. De prijs is ook goed want je doet er best lang mee. Xx pris

      Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *