LAURA MERCIER SECRET CONCEALER

LAURA MERCIER SECRET CONCEALER

Wat was ik blij toen ik Amanda Rijff aantrof bij de Laura Mercier shop in shop in Rotterdam. Ik was namelijk op zoek naar een goede concealer die ik zowel onder mijn ogen als op mijn huid kan gebruiken. De keuze viel op de Secret Concealer van Laura Mercier. De Secret Concealer van Laura Mercier is een cream concealer en doet zijn naam eer aan.

 

Laura Mercier is een Franse visagiste die streeft naar een natuurlijke look, ze is vooral bekend om haar ‘flawless face’ techniek. Zoals jullie al eerder konden lezen word ik niet echt enthousiast van zware make-up, ik loop er graag opgemaakt bij maar dan wel zo natuurlijk mogelijk! Volgens Amanda moet een concealer rust creëren onder de ogen in plaats van het ‘pandabeer’ effect.

 

IMG_3422

Ik moet nog een beetje wennen aan deze concealer. Hij is heel romig en dat is fijn aanbrengen, het geeft een medium dekking en een natuurlijke finish. Ik vind wel dat het een beetje tussen de lijntjes kruipt. Om te voorkomen dat je concealer in de lijntjes gaat zitten wordt het aangeraden om de Secret Concealer af te poederen met de Secret Brightening powder van Laura Mercier. Deze poeder is filterdun en voorkomt het ‘wegkruipen’ van je concealer. Mijn donkere kringen zijn iets minder zichbaar maar nog niet compleet verdwenen. Ik vind het juist mooi als het onder de ogen iets lichter is omdat ik dan het gevoel krijg dat het wat frisser oogt. Om dat effect (subtiel!) alsnog te creëren kun je een highligter aanbrengen of eventueel je donkere concealer mengen met een lichtere concealer. De Secret Concealer is verkrijgbaar in 11 kleuren.

Pros:

– Hoog gepigmenteerd dus weinig nodig

– Bevat vitamine A & E

– Geschikt voor de huid en onder de ogen

– Fijn voor onder de ogen vanwege de hydraterende werking

– De oranje ondertoon neutraliseert donkere plekken

Cons:

– Moet altijd gefixeerd worden met een kleurloze loose setting powder

– Kan in de lijntjes kruipen

– Het zit in een potje, dit is minder hygiënisch(altijd een schone kwast gebruiken)

Prijs: € 27

Cijfer 7,5

 

 

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *