Zo verras je je vriend op zijn verjaardag

Binnenkort is je vriend jarig en je wilt hem dit jaar eens echt verrassen. Dat kan natuurlijk, maar soms is het best lastig om te bedenken hoe je dat dan moet doen. Gelukkig hoef je niet alles zelf te bedenken en geven wij je in dit artikel wat tips over het verrassen van je vriend.

Doe alsof je van niets weet

Het is misschien een beetje cliché, maar doe een paar maanden voor zijn verjaardag alsof je van niets weet. Praat niet over zijn verjaardag en reageer wazig als hij er over begint. Zo laat je hem denken dat je het vergeten bent, of dat je momenteel in ieder geval andere dingen aan je hoofd hebt. Wanneer je hem dan op zijn verjaardag verrast, zal hij dat niet verwachten en zal hij ook echt verrast zijn.

Neem hem mee

Zeg dat hij de dag vrij moet houden en dat je hem ergens mee naartoe neemt, maar dat hij nog niet mag weten waarheen. Je kunt hem voorbereiden door hem in de week voor zijn verjaardag hints te geven (deze tip werkt dus niet als je ook de vorige wilt doen). Vertel hem bijvoorbeeld wat voor kleren hij aan moet doen en hoe lang het rijden is. Op de dag zelf kun je hem blinddoeken en met hem naar de bestemming rijden. Dat kan natuurlijk van alles zijn, als het maar iets is wat hij leuk vind. Parachutespringen, een boot varen, slipcursus, of gewoon een dagje naar de dierentuin, als hij er maar blij van wordt.

Een goed cadeau

Een leuk cadeau voor de verjaardag van je vriend is natuurlijk hartstikke leuk, maar soms heb je van die mannen die eigenlijk alles al hebben. Wat moet je je vriend dan cadeau geven? Als je vriend jarig is, kun je een verjaardagscadeau kopen bij HUMK. HUMK heeft namelijk geweldige cadeaus voor mannen die alles al hebben. Daarbij werkt niets beter voor het opdoen van inspiratie als simpelweg scrollen door leuke websites.