Inspirerende haaraccessoires voor je bruiloft

Je bent vast al bezig met het plannen van je droombruiloft en je hebt nu misschien wel eens nagedacht over welke haaraccessoires je zou willen dragen. Misschien draag je al een mooie tiara of een sluier, maar er zijn ook andere leuke opties zoals bloemen, kammen en elastiekjes. Boven alle drukte is het soms lastig hier nog voor naar de winkels te gaan, gelukkig zijn er online veel opties. In deze blog help ik je om inspiratie op te doen voor bruid haaraccessoires online.

1. Bloemen

Bloemen in je haar zijn niet alleen mooi, maar kunnen ook helpen om je haar netjes uit je gezicht te houden. Je kunt bloemen in verschillende soorten en kleuren in je haar dragen, afhankelijk van wat bij je jurk past. Ga bijvoorbeeld voor romantische rozen of prachtige oranje gerbera’s!

2. Kammen

Kammen zijn perfect om halflang of lang haar uit je gezicht te houden en toch mooi te laten opvallen. Je hebt allerlei soorten kammen zoals speldjeskammetjes, vlechtkammetjes en steekkammetjes. Kies er eentje uit die bij de stijl van je jurk past!

3. Elastiekjes

Elastiekjes helpen om losse plukken haar goed vast te zetten en zorgen ervoor dat alle plukken strak achterover gekamd blijven. Ga voor een elastiekje met een leuk detail, zoals eentje met strass steentjes of eentje met een bloemmotief!

4. Tiaras en Sluiers

Tiaras en sluiers zijn traditionele bruidshaaraccessoires die nog steeds heel populair zijn onder bruiden. Als je volumineus haar hebt, kan een tiara helpen om alle plukken goed vast te zetten en in model te brengen. Een sluier is perfect als je haar korter hebt of als je graag iets romantisch wilt dragen!

5. Haarspeldjes

Schuifspeldjes helpen om details toe te voegen aan bijvoorbeeld eenvoudige opsteekkapsels of om subtiel losse haren weg te werken met haarspeldjes. Er zijn allerlei soorten haarspelden beschikbaar, dus neem de tijd om wat verschillende soorten uit te proberen totdat je de perfecte match vindt voor jouw bruidshaar!

Ik hoop dat deze blog je heeft geholpen om wat inspiratie op te doen voor je eigen bruidskapsel accessoires! Er zijn zoveel verschillende opties beschikbaar en het kan moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen, maar hopelijk heeft dit je een goed uitgangspunt gegeven. Voor een mooi aantal opties, kijk op beautifulbrideshop.nl. Bedankt voor het lezen en veel succes met het plannen van je bruiloft!