De voordelen van hairextensions

Twijfel je erover om hairextensions te nemen, maar vraag je je af wat nu precies de voordelen zijn? Wij helpen je graag verder! Hairextensions kunnen je namelijk op verschillende vlakken helpen met je kapsel. Ben je benieuwd naar de verschillende voordelen van hairextensions? Lees dan snel verder.

Je kunt het niet zien

Wanneer je kiest voor goede kwaliteit hairextensions, dan kun je de hairextensions niet zien zitten. Er zijn verschillende soorten hairextensions, die allemaal meer en minder zichtbaar zijn. Zo heb je clip-in extensions, die heel makkelijk zelf aan te brengen zijn. Andere extensions, zoals microring of keratine extensions, moeten echt door een professional aangebracht worden. Hierdoor zul je deze extensions ook minder snel zien zitten. Wil je echt de beste kwaliteit? Kies dan niet voor synthetische extensions, maar extensions van echt haar. Ook is het belangrijk dat de kleur van je extensions matcht met je eigen haarkleur. 

Meer volume en lengte

Wil je nog wel eens schommelen tussen een liefde voor lang haar en kort haar? Dan zijn extensions ideaal. Je hebt binnen no-time langere en vollere lokken. Ook voor dames die onzeker zijn vanwege hun dunne haar of omdat hun haar niet langer wil groeien, zijn extensions een hele goede oplossing. Bij het plaatsen van hairextensions heb je de mogelijkheid voor een volumebehandeling, waarbij de hairextensions op je eigen lengte ingezet worden. Je kunt ook kiezen voor een haarverlenging, waarbij er langere hairextensions ingezet worden. Met een haarverlenging zijn je korte lokken snel verleden tijd!

Styling blijft langer goed zitten

Ken je dat: je bent uren bezig geweest om je haar te krullen en mooi in model te brengen voor een feestje, maar je ziet er niets meer van zodra je op bestemming aankomt. Je krullen zijn eruit gezakt en je lange werk is voor niets geweest. Met hairextensions heb je hier geen last meer van. Je styling blijft langer zitten en het blijft mooier. Je bespaart jezelf op deze manier ook tijd voor de spiegel ‘s ochtends. Je mooie gestylde of gekrulde haren zitten ook de volgende dag nog mooi in model.